090323 - Den härliga helgen

Fredag: Körde ett busspass för USA-resan tidigt på morgonen. Var tvungen att gå upp klockan 5 igen. Är lite orolig för att jag inte ska hinna skrapa ihop mina timmar nu när jag ska åka iväg. På kvällen sedan blev det ett boxpass med Linn, Borgefalk och Felicia. Bocken och Petra var också där :) Efter det så var det fest hemma hos Flisan med massor maskinkillar. Fredholm var också där och henne hade man ju inte sett på aslänge. Verkligen sjukt trevligt! Blev en lugn kväll för min del. En del andra fick tydligen i sig lite mycket. Men folköl, singstar och guitar hero. Allt som jag kräver för en lyckad fest! ;)

Lördag: Öppnade dagen starkt med ett spinningpass tillsammans med Fredrik. Råkade på Florian från min förra korridor i spinningsalen med. Några goa grabbar från klassen, närmare bestämt Marcus, Stefan, Fredrik och jag, trotsade vädret sen på kvällen och grillade i villan tillsammans med Linnea och hennes syster. Blev en mysig lugn kväll med god mat, lite vin och sedan TP. Fredrik vann tillslut och jag skyller allting på att jag hela tiden fick fel frågor :P

Söndag: Var litet utav en helvetesdag. Jag var trött och sliten efter en ganska tung vecka. Hade träningsverk i ryggen och var inte på något direkt superhumör. Jag har dessutom som uppgift att göra årets nollemärke till nollningen. Jag gjorde då detta på den dator jag sitter vid nu. Som ni kanske vet så råkade jag hälla rödvin på min laptop för några månader sen. Jag har alltså för närvarande en stationär gammal dator som startar om efter egen vilja och Stänger av program var 5:e minut ungefär. Tänk dig då att du sitter och vektoriserar en logotyp för hand samtidigt som datorn hela tiden kraschar... yay!

Måndag: Idag packar jag och gör iordning det sista för resan och har precis ätit en suveränt god lunch. Klockan 16.28 avgår tåget till Arlanda där jag sover fram tills flyget går på tisdag morgon :) Så vi hörs efter Egypten!

puss

Saker under huden

Linda Norman Skugge skrev en gång boken "Saker under huden". En stark skildring om en kvinnas uppväxt som berör väldigt personliga saker. Saker som man oftast inte pratar om men som finns där under huden och liksom skaver. Jag tänkte göra en liknande skildring och skriva en bok. En bok om saker man inte pratar om. Ett tabubelagt ämne. Det finns saker som är normala som kan finnas under huden, t.ex. att komma hem efter en solig dag på stranden och upptäcka att man har sand på ställen där man inte borde ha sand.
 
För några dagar sedan hände något häpnadsväckande! När jag skulle rasta draken så fann jag, kan ni gissa vad? Inget annat en 1,5 mm 0,7 stift och jag stod där och tänkte "Hur i helvete hamnade det där?" Betyder detta att jag pluggar för mycket? Det var så många frågor i mitt liv som saknade svar. En möjlig teori är att jag har somnat gott på kvällen och sedan i drömmens värld har misstagit min apparat för en långsmal stiftpenna (förslagsvis av märket Stilo) och försökt att mata den med stift när jag upptäckte att den inte gick att skriva med.

Har du hittat saker där du inte borde hitta saker? Du kan ju skriva en kommentar och berätta. Det går alldeles utmärkt att vara anonym.

090318 - Produktivt!

Jaa, efter en morgonföreläsning i politik så hann jag med massor intressanta saker. Ett litet styrelsemöte för USA/Islandresan, ett besök på lundatappen (har tänkt att börja lämna blod), kollat upp skrivbord på erikshjälpen och kollat hur det går med min dator på GH-data. Tänkte snart vara ännu mer produktiv och baka lite gott bröd :) Jag är så duktig! Ikväll hoppas jag att det blir middag med några men inga planer är skrivna i sten ännu.

090317 - Trött som fan

Som sagt, jobbig dag. Gick upp vid 5 på morgonen idag och jobbade. Klarade sen igenom eftermiddagsföreläsningen och somnade bara 3 gånger. Gick sedan till gymmet och körde crosstraining där jag träffade Wier, Lexell och Karin. Alltid trevligt att springa på folk på gymmet sådär. Efter gymmet blev det direkt hem till Jakob där vi käkade falukorv och potatis och hade möte om phösfilmen. Petter E visade sig bo i samma korridor vilket jag inte alls hade koll på så det blev lite häng hos honom efteråt. Linköpingsgänget var där och spelade NHL på xbox 360. Jävligt nice spel. Är ingen fantast på sport TV-spel men det var soft att bara titta. Blev en snabb ICA på hemvägen där jag sprang på Sundén och hans tjej och nu äntligen så sitter jag här hemma. Helt slut. Ska tydligen ha läst 100 sidor politik tills imorgon. Det har jag inte gjort. Skulle bakat bröd idag med men det orkar jag inte med så det får bli imorgon. Jag vill inte börja 8 imorgon, förtjänar sovmorgon! Men men, snart är det iaf Egypten ;) Längtar!

090317 - Galenskaper i Falcon Crest

Hej! 

Nu var det dags att skriva igen. Jag är så himla dålig på att blogga ;) Idag gick jag upp klockan 05:00 för att ta bussen in till Lund C och börja dagens arbete d.v.s. busspass. Det går ut på att man räknar påstigande resenärer och delar ut enkäter. Ganska soft jobb men det blir väldigt lätt tråkigt i längden. Vi som går andra året på brandingenjörsprogrammet jobbar nämligen in pengar för vår Island/USA resa vi ska göra nu i juni. Jobbigt att gå upp tidigt nu men det kommer vara värt det sen! Igårkväll var jag på middag hos Karin och det bjöds på sushi och misosoppa och det var riktigt läckert. Trevligt att träffa Karin igen med :)


Den kanske största nyheten för tillfället är att jag har flyttat in i en villa i Linero med Falkman, Gustav och Linnea. Det är lite nergånget men sjukt stort. Jag trivs väldigt bra med de jag bor med och det är bara 10 min på cykel till skolan och lika långt till stan som det var från delphi. Nu förra fredagen hade vi en härlig inflyttningsfest. Vi hade fixat dansgolv i källaren med rökmaskin, laser och riktigt ljudsystem. Det blev uppskattat och vi som var värdar blev riktigt nöjda. Tyvärr så gick en ruta sönder på festen men de som låg bakom den incidenten sa till direkt och lovade att ersätta skadan. Sen är det också en klok människa som har tryckt en jättestor geleråtta mot tapeten i trappen och vi funderar på hur vi ska få bort allt klägg. Men summa sumarum så var det en sjujävla fest och det kommer säkert en till sådan innan sommalovet. 


En annan skön grej är att jag, Carro och min familj snart ska åka till Egypten för att fira min mammas 60 årsdag. Det ska bli sjukt skönt att få komma ut i solen lite och bara softa. Samtidigt får jag och Carro lite mer quality time och de kan vi behöva när vi ses så sällan. Den 23:e bär det av och sedan kommer vi hem den 1:a april. Lagom till att ett två veckor långt påsklov börjar ;)


Har börjat hårdräna för att få upp konditionen igen men det blir nog ingen träning idag för jag är helt slut. Ska istället på 4 h statistik föreläsning mellan 13-17, yipie! Sen ska det däremot bli skönt att ha phösmöte med käk hos Jakob. Det är något att se fram emot ;) 

Puss 


RSS 2.0