081130 : Landlocked Blues


Det är nästan skönt att ha punktering på cykeln. Det tvingar än att gå överallt och då kan man lyssna på värd musik medan man promenerar. Den nya peppen är för övrigt att ladda hem blandskivor. Dagens första promenad blev till Hallands Nation där det var brunch med folk från klassen och några V:are. Efter denna underbart goda mat blev det lite rundvandring bland julskyltningen på stan.

Det vore bra med lite förändring så jag tror att jag ska städa ur hela rummet, möblera om och kanske göra lite julfint idag. Det är så skönt att det händer mycket saker runt omkring nu när vintermörkret kommer, jag har en tendens att stänga in mig och tänka för mycket annars. Det är så mycket inom mig som bara vill ut.
Be still my heart.

081129 : Going For The Gold


Det har varit en lugn och trevlig dag idag, trots det ruskiga vädret. Började dagen med att försöka skriva lite musik men gav upp den idén och tog pendeln till Helsingborg för att träffa Madeleine. Vi tog en fika/lunch och det slutade med att jag blev hembjuden på kvällsmat och film. Klart man tackar ja till sådant, gillar spontana inviter och jag slapp spendera kvällen ensam på min kammare, värt, tack!

Igår var det skifte med sexmästeriet och jag var lite orolig för hur det skulle gå med alkoholen då jag inte har varit full på 1.5 månad. Det blev inget fylleslag för min del, kände inte för det helt enkelt. Jag har känt och sett hur illa allt kan gå med alkohol och jag vill inte vara med om det igen. Tro nu inte att ni inte kommer se mig festa mer, det kommer bara vara under mer kontrollerade former ;)

Det är verkligen vinter nu, tre skolveckor kvar och sen bär det av till Linköping. Saknar min familj nu och det ska bli så mysigt att komma hem. Det finns ljusglimtar som väntar i mörkret.

Bright Eyes - Going For The Gold


RSS 2.0