090620 - The Big Apple

New York kan ha manga effekter pa en. Allt finns pa Manhattan och det finns sa otroligt mycket manniskor har. Jag fick lite flashback fran tiden i Paris. Man kan strova omkring pa dess gator och vara for sig sjalv, det finns tillrackligt mycket galna manniskor och nergagna uteliggare for att ingen ska lagga marke till just dig. Det kan vara skont. Eller sa kan det amplifiera kanslan av att vara ensam. Idag borjade med den kanslan. Nar jag vaknade fungerade inte min mobil, jag spenderade hela morgonen i en T-mobile butik med att forsoka fixa den bara for att fa svaret att de antagligen inte gick att fixa. Senare sa horde Emelie av sig och vi tog aldrig den lunch som vi hade planerat. Nar jag sedan var tillbaka pa hostellet var alla andra redan ute pa andra aventyr och nar jag val satte mig pa subway till 103:e gatan for att ga pa museum pa egen hand sa upptacker jag att min biljett till museet redan har gatt ut... Dagen fick sin vandning da jag fick komma in pa museet anda (som var mattligt intressant). Sen tog jag en promenad i Central Park for att tanka lite, det var vackert och det var skont att bara ga och lyssna pa Death Cab For Cutie. Vi avslutade var sista kvall har i NY med att kora all you can eat sushi och det var riktigt gott aven om magen jaser lite nu :) Imorgon flyger jag till LA och hakar pa EKG-ganget och alla andra for att gora vastkusten. Jag hoppas pa battre vader dar for jag har bara regn hos mig just nu. Sen blir det hem till Sverige. Det kanns som om jag ar klar med den har resan da.

Tack till dig Erik.

This Romeo is bleeding, but you can't see his blood.

Boston

Hej allihopa!

Nu ar jag i Boston. Jag har insett att jag inte gillar stora stader. Jag blev sa hanford av Island och dess stralande natur att jag har svart att se poangen med hoga betonghus. Vi har daremot varit pa ett galet shoppingcenter idag en bit utanfor innerstan och jag gick los kan vi ju saga. Behovde unna mig lite! Sa jag kan saga att jag gillar mycket med USA eftersom det ar valdigt vackert nar man kommer ut fran betongen :) Jag saknar er darhemma, vissa mer an andra och nagon mer an alla andra. Det ar lite svart att leva i nuet och ta in alla intryck har men jag gor mitt basta for att fokusera pa mig sjalv och sa. Jag har svart att inse att jag har 3 veckor kvar har, ska bli himla roligt men jag tror jag kommer vara lagom sliten nar jag kommer hem sen :) Ska forsoka skriva har igen snart men nu maste jag ga!

If you see her say hello

2 juni - Golden Circle

Idag har jag  varit med om en av de coolaste naturupplevelserna i mitt liv. Vi akte runt och sag vattenfall, fjæll, vacker och annorlunda natur. Det var lite som en saga. En bil sæger mer æn 1000 ord sa jag kanner att det ær ganska meningslöst att förklara nagot. Jag var helt tagen iaf. Det ær sa skont att kunna göra nagot med klassen nu nær skolan ær över och man bara kan vara. Jag kommer med en liten længre mer malande beskrivning nær jag har tid. Jag saknar er dærhemma och vill bara sæga att livet hær ær hittills underbart!

manga kramar!

Jag ær pa islanð!

Hej allihopa! nu ær jag pa fest pa island!

RSS 2.0